TMSF, Bellona Mobilya İçin Satış İhalesine Çıkıyor

TMSF, Bellona Mobilya İçin Satış İhalesine Çıkıyor
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ için satış ihalesine çıktığını duyurdu. İhale ilanı, 12 Mart 2025 tarihli Resmî Gazete’de yayımlandı.

TMSF, Hazine mülkiyetinde bulunan Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ’nin %100 oranındaki hisselerini yatırımcılara sunuyor. İhale, kapalı teklif isteme ve açık artırma yöntemleri birlikte uygulanarak gerçekleştirilecek. Bellona Mobilya’nın yönetimi, 2016 yılında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyıma devredilmiş, Ağır Ceza Mahkemesi’nin vermiş olduğu müsadere kararının Yargıtay tarafından da onanmasıyla Hazine’ye intikal etmişti.

Bellona Mobilya’nın muhammen (YediMilyarTürkLirası) olarak belirlendi. bedeli 7.000.000.000 TL İhale şartnamesi, satış ilanında belirtilen koşullar sağlandıktan sonra ‘TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı, Büyükdere Cad. No:143 Esentepe 34394 Şişli/İstanbul’ adresinden temin edilebilecek. Şartları sağlayan yatırımcılar, 17 Mart- 2 Mayıs 2025 tarihleri arasında Bellona Mobilya tesislerini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilecek. İhaleye katılmak isteyen yatırımcıların, ihale şartnamesi kapsamında hazırladıkları kapalı teklif zarflarını, en geç 5 Mayıs 2025 saat 16:30’a kadar TMSF’nin İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı’na elden teslim etmeleri gerekiyor. Teklifler 06 Mayıs 2025 saat 10:00’da TMSF Genel Merkezi’nde yatırımcıların veya bunların yasal temsilcilerinin huzurunda açılarak İhale Komisyonu tarafından değerlendirilecek ve açık artırmaya geçilecek. İhale süreci ile ilgili ayrıntılı bilgiye https ://www.tmsf.org.tr internet sayfasından, “TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı, Büyükdere Cad. No:143 Esentepe 34394 Şişli/İstanbul” adresinden veya 0.212.340 14 94 / 0.212.340 18 14 no.lu telefonlardan ulaşılabilecek.

 

PAYLAŞ
GÖNDER
Kayseri Şeker 2025 yılı üretim sezonuna Yeşilhisar’da start verdi Kayseri şeker, 29. Çiftçi Meclisi Toplantısına TODES Başarısı Damga Vurdu KTO İki Ayrı Heyetle Özbekistan ve Çin’e Eş Zamanlı Çıkarma Yaptı KESOB’un 13 Milyon TL’lik projesinde çalışmalar devam ediyor TMSF, Bellona Mobilya İçin Satış İhalesine Çıkıyor Kayseri OSB Otomasyon ile Sayaçları Uzaktan Okuyor MONDİHOME 2025 KOLEKSİYONU: HAYATI KEYİFE DÖNÜŞTÜRÜYOR Kayseri OSB Başkanı Yalçın: Kayseri’nin Ocak Ayı İhracatı 310 Milyon Dolar Oldu Kayseri Ticaret Odası’nda İşkur Destek Programları Tanıtıldı Enerji Sektöründe Dev Yatırım Fırsatı: RHG Enertürk Enerji ve Muradiye Elektrik Satışta! Sanayiciler Kayseri OSB Hizmetlerinden Memnun Kayseri Şeker’den Yeşilhisar’a Önemli Yatırım KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI’NDA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLIYOR KAYSERİ ŞEKER PANCAR BEDELİ ÖDEMELERİ TAKVİMİ YAYINLANDI Kayseri OSB Heyeti, düzenlenen Türkiye-Suriye İktisadi İşbirliği Zirvesi’ne katıldı “Ülkemizin Ekonomisinin Lokomotifi Sanayi Sektörüdür” Yalçın: Kayseri 2024’te 3 Milyar 750 Milyon Dolarlık İhracat Yaptı İstikbal, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na Damga Vuracak! Boğazlıyan Şeker kampanya dönemi tamamlandı Kayseri OSB’de EBYS ile 2024 Yılında Sanayiciye Hizmetin Hızı ve Kalitesi Arttı Demir&Çelik Sektörünün Devleri Boyçelik ve Serko Yay’ın İhalesi Başlıyor! İstanbul’da Gümüşsuyu Havası: Halıda Kalite ve Şıklık Bir Arada! Yalçın: Kayseri 11 ayda 3,4 milyar dolarlık ihracat yaptı Yalçın: 2025 Kayseri OSB’de Temel Atma ve Açılışlar Yılı Olacak Kayseri'den Tarıma 5 Milyar TL'lik Dev Yatırım
×