Talas'ta Yazar Okulu Seminerleri Başladı

Talas'ta Yazar Okulu Seminerleri Başladı
Talas Belediyesi tarafından kültür, sanat ve edebiyata gönül verenlerin yazarlarla buluştuğu Yazar Okulu Seminerleri programı başladı. Seminerlerin ilkinde gençlerle bir araya gelen eğitimci yazar Mustafa Balaban, tecrübelerini paylaştı.

Eğitim ve edebiyat dünyasına sağladığı katkılarda dikkat çeken Talas Belediyesi’nde yepyeni bir program başladı.

Talas Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi işbirliğiyle 7/24 Kütüphane ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Yazar Okulu Seminerleri programıyla kültür ve edebiyat dünyası ile gençler buluştu.

İlk programda eğitimci yazar Mustafa Balaban, deneme ve köşe yazısı konularındaki bilgi ve birikimlerini gençlere sunum eşliğinde sohbet havasında anlattı.

BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Programın sonunda açıklamalarda bulunan Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu, Yazar Okulu Seminerleri programının düzenlenmesinden dolayı Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Hüsrevoğlu, Başkan Yalçın’ın kültüre aşık bir insan olduğunu belirterek, “Eğitim ve kültür için her şeyi yapıyor. Biz de Türkiye Yazarlar Birliği ve Kayseri’deki tüm yazarlarımızı burada ağırlayarak öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza kültür birikimini paylaşıyoruz.” dedi.

Etkinliğe katılan gençler de programın yararlarından bahsederek Talas Belediyesine teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZ ÇOK GÜZEL BİR FIRSAT SUNUYOR”

Katılımcılardan Ahmet Albayrak, “Böyle etkinlikler geleceğin fenerleri olan bizler için yararlı oluyor. Kesinlikle öğretici ve bilgilendirici bir etkinlik. Yeni şeyler öğrendim. Güzel bir sunum oldu. Hocamız sağ olsun. Belediye başkanımızın bizlere böyle bir fırsat sunması çok güzel. Çoğu gence bu tür fırsatlar sunulmuyor. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KİTAP HEDİYELİ

Programın sonunda katılımcılara kitaplardan oluşan set hediye edildi.

Denemeden köşe yazısına, hikayeden medya, gezi ve hatıraya, yazım kurallarından çocuk edebiyatı, roman, söyleşi ve şiire kadar bir çok konuda önemli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı seminerlerin bir sonraki konuğu yazar Ahmet Sıvacı olacak. Hikaye konusunda bilgilerin anlatılacağı program 13 Aralık Cuma günü saat 14.00’te yine 7/24 Kütüphane’de düzenlenecek.

Aralık ve ocak ayı boyunca yapılacak Yazar Okulu Seminerleri, Talas Belediyesi’nin diğer tüm programlarında olduğu gibi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Programlarla ilgili 0352 222 0724 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

PAYLAŞ
GÖNDER
MELİKGAZİ KENTSEL DÖNÜŞÜMLE BÜYÜYOR TALAS BELEDİYESİNDEN SELÇUKLU EVİ’NDE GÜVENLİ TELEFON KULLANIMI EĞİTİMİ KAYSERİ’DE TEK, TÜRKİYE’DE BEŞ MERKEZDEN BİRİ KOCASİNAN’DA HİZMET VERİYOR Talas’ta Muhtarlar Akçakaya’da Buluştu Büyükşehir'in Ödüllü Suriçi Camikebir Projesi'nde İlk Etap İçin Harekete Geçildi MELİKGAZİ’DEN 2 MAHALLEYE SOSYAL TESİS KOCASİNAN’DA MİNİKLERLE SAMİMİ BULUŞMA Büyükşehir’den Sürücü ve Yolculara Uyarı! Büyükkılıç’tan 295 Milyon TL’lik Şehrin Batısına Stratejik Dokunuş ÇOLAKBAYRAKDAR, UĞUREVLER’DEKİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ KOCASİNAN BELEDİYESİ’NDEN VERGİ ÖDEMELERİNDE KOLAYLIK TALAS PERSONELİNE AFAD EĞİTİMİ Büyükkılıç’tan, Talas Bulvarı Üzerindeki Kavşak Düzenleme ve Deplase Çalışmalarında Pazar Mesaisi ANTİKANIN GÜZELLİKLERİ TALAS'TA HAYAT BULUYOR KOCASİNAN’IN SAKLI CENNETİ ‘BAYRAMHACI’DA, AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Büyükşehir'in Kartal Kavşağı'na Alternatif Yeni Güzergâh Çalışmaları Hummalı Şekilde Sürüyor Başkan Büyükkılıç'tan Alsancak'ta 400 Milyon TL'lik Dev Dönüşüm Hamlesi BELEDİYE MAHALLEMİZDE’NİN SON DURAĞI MEVLANA KOCASİNAN BELEDİYESİ’NE MÜLKİYE MÜFETTİŞİ RAPORUNDAN TAM NOT Büyükkılıç, Kartal Kavşağı Takvimini Açıkladı KOCASİNAN’DA KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Gesi’nin Çehresi Güzelleşiyor Yahyalı’ya 51 Milyon TL’lik Ulaşım Yatırımı Talas Belediyesi’nden 29 Ekim’e Anlamlı Ağaç Dikme Etkinliği Melikgazi’de Yeni Dijital Dönem: “Asistan MEGA”
×