Sanayiciler Kayseri OSB Hizmetlerinden Memnun

Sanayiciler Kayseri OSB Hizmetlerinden Memnun
Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından 2024 yılında uygulamaya başlanan “Sanayici Memnuniyet Anketi” çalışmasının sonuçları belli oldu. Yapılan ölçümler sonucunda, Kayseri OSB’den hizmet alan sanayicilerin yüzde 95’i aşan ölçüde memnun olduğunu ortaya çıktı.

2024 yılında başlattıkları Sanayici Memnuniyet Anketi çalışmasının yıllık verilerinin ortaya çıktığını ifade eden Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Sanayicilerimize iyi ve doğru hizmet sunma çabalarımızın sonuçları memnuniyet anketlerimizde ortaya çıkmıştır. Yüzde 95’i aşan memnuniyet oranı bizleri sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Sanayicilerimiz her zaman daha iyisine layıktır ve biz onlar için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başlattıkları yeni uygulama ile sanayicilerin gönlüne dokunmaya amaçladıklarını kaydeden Başkan Yalçın, memnuniyet ölçümüne yönelik Çevre Temizlik, Elektrik, Harita, İtfaiye, Mali İşler, Ruhsat, Su-Kanalizasyon ve Yazı İşleri müdürlüklerinin sanayicilerin taleplerine ilişkin yaptıkları iş ve işlemler ile talep olmaksızın sunulan hizmetlerin yarattığı memnuniyeti ölçtüklerini belirtti.

Başkan Yalçın, “Bölge Müdürlüğümüzce yürütülen ve etki alanı sanayicilerimiz olan hizmetlerin yarattığı memnuniyetin ölçümlerinin ilk uygulama yılı sonuçlarını aldık.  Sanayicilerimizle yüz yüze veya telefon yoluyla yaptığımız anketler sonucunda, hizmet aldıkları birimimizle ilgili sorun yaşayıp yaşamadıkları, aldıkları hizmetin yeterliliği, sonuca ulaşma süresi ve benzeri konulara ilişkin görüşlerine başvurduk. Aldığımız cevaplar ve elde edilen veriler, Kayseri OSB sanayicisine en iyi şekilde hizmet ettiğimizin kanıtı olmuştur.” diye konuştu.

Yalçın, “Uygulamamız sayesinde aldığımız geri dönüşleri en iyi şekilde analiz ediyoruz. İşlemlerimizin hızının artırma ve sunduğumuz hizmetlerin kalitesinin iyileştirilmesine yönelik veri tabanı oluşturuyoruz. Anket çalışmamıza katılan ve büyük bir oranla bizden memnun olan tüm sanayicilerimize ve emek veren personelimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yalçın, Sanayici Memnuniyet Anketi uygulamasının 2025 yılı sürdürüleceğini belirterek, elde edilen sonuçların hizmetlerin geliştirilmesi için kullanılacağını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
GÖNDER
Kayseri Şeker 2025 yılı üretim sezonuna Yeşilhisar’da start verdi Kayseri şeker, 29. Çiftçi Meclisi Toplantısına TODES Başarısı Damga Vurdu KTO İki Ayrı Heyetle Özbekistan ve Çin’e Eş Zamanlı Çıkarma Yaptı KESOB’un 13 Milyon TL’lik projesinde çalışmalar devam ediyor TMSF, Bellona Mobilya İçin Satış İhalesine Çıkıyor Kayseri OSB Otomasyon ile Sayaçları Uzaktan Okuyor MONDİHOME 2025 KOLEKSİYONU: HAYATI KEYİFE DÖNÜŞTÜRÜYOR Kayseri OSB Başkanı Yalçın: Kayseri’nin Ocak Ayı İhracatı 310 Milyon Dolar Oldu Kayseri Ticaret Odası’nda İşkur Destek Programları Tanıtıldı Enerji Sektöründe Dev Yatırım Fırsatı: RHG Enertürk Enerji ve Muradiye Elektrik Satışta! Sanayiciler Kayseri OSB Hizmetlerinden Memnun Kayseri Şeker’den Yeşilhisar’a Önemli Yatırım KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI’NDA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLIYOR KAYSERİ ŞEKER PANCAR BEDELİ ÖDEMELERİ TAKVİMİ YAYINLANDI Kayseri OSB Heyeti, düzenlenen Türkiye-Suriye İktisadi İşbirliği Zirvesi’ne katıldı “Ülkemizin Ekonomisinin Lokomotifi Sanayi Sektörüdür” Yalçın: Kayseri 2024’te 3 Milyar 750 Milyon Dolarlık İhracat Yaptı İstikbal, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na Damga Vuracak! Boğazlıyan Şeker kampanya dönemi tamamlandı Kayseri OSB’de EBYS ile 2024 Yılında Sanayiciye Hizmetin Hızı ve Kalitesi Arttı Demir&Çelik Sektörünün Devleri Boyçelik ve Serko Yay’ın İhalesi Başlıyor! İstanbul’da Gümüşsuyu Havası: Halıda Kalite ve Şıklık Bir Arada! Yalçın: Kayseri 11 ayda 3,4 milyar dolarlık ihracat yaptı Yalçın: 2025 Kayseri OSB’de Temel Atma ve Açılışlar Yılı Olacak Kayseri'den Tarıma 5 Milyar TL'lik Dev Yatırım
×