MELİKGAZİ’DEN 5 YENİ PARK DAHA İLÇEYE KAZANDIRILIYOR

MELİKGAZİ’DEN 5 YENİ PARK DAHA İLÇEYE KAZANDIRILIYOR
Yeşil alan ve park yapımında başarılı çalışmalar gerçekleştiren Melikgazi Belediyesi, ilçeye 5 yeni park daha kazandırıyor.

Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kayabağ Mahallesi, Şirintepe Mahallesi ve 30 Ağustos Bulvarı’nda yapımına başlanan parklar, vatandaşların sosyalleşip bir araya gelebilmeleri, stresten uzaklaşmaları, çocukların neşeli vakit geçirmeleri için ilçeyle buluşuyor.

Melikgazi’ye 6 yılda 300’e yakın park ve devasa yeşil alanlar kazandırdıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “İlçemizin refah seviyesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. ‘2025 Park ve Bahçeler Yılı Olacak!’ demiştik. Sözümüzü tutuyoruz ve yeni parkları, yeşil alanları vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Melikgazi’ye 6 yılda 300’e yakın park ve devasa yeşil alanlar kazandırdık. Şu anda Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Kayabağ Mahallesi, Şirintepe Mahallesi ve 30 Ağustos Bulvarı’nda bulunan toplam 5 adet yeni parkımızın yapımına başladık. Her mahallemizin kendi ihtiyaçlarına göre şekillenen parklarımızda spor kompleksi, kamelyalar, banklar, yürüyüş yolu, tenis kortu, futbol ve basketbol sahaları, çocuk oyun grupları, fitness alanı, yeşil alanlar gibi hizmetler yer alabiliyor. Hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni parklarımızın şimdiden hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin her mahallesini güzelliklerle donatmaya devam edeceğiz.” dedi.

PAYLAŞ
GÖNDER
Talas’ta Açık Hava Sinemasında “Asırlık Gece” Heyecanı Kocasinan Belediyesi’nden engellilere engelsiz ulaşım desteği ÇOLAKBAYRAKDAR: “GELECEĞİN GÜÇLÜ TÜRKİYE’SİNİ EVLATLARIMIZ İNŞA EDECEK” “TALAS’TA GÜZEL PROJELER GÖRDÜM, FİKİRLER ALDIM” Kapuzbaşı Yolunda 2 Milyon TL'lik Yol Çizgisi Çalışması Büyükşehir, Bedesten Katlı Otopark Çatısını Yeniliyor Erciyes'te Yeni Sezon Öncesi Dev Seferberlik Talas’ta Açık Hava Sinemasında Sırada “Eren” Var TALAS’TA VEFA PARKA, TÜRKÜLER MEYDANA TAŞTI Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Büyümeye Devam Ediyor Bakan Uraloğlu’ndan Başkan Çolakbayrakdar’a Övgü Talas'ta her kapı çalınıyor, Herkesin gönlü alınıyor Büyükkılıç’tan Kartal Katlı Kavşağı’nda inceleme Büyükkılıç, 100 milyon TL’lik altyapı çalışmalarını yerinde inceledi Açık Hava Sineması'nın ikinci gösteriminde "Ayla" izleyiciyle buluşacak Melikgazi zabıtasından marketlerde denetim Emekliler Kafeteryaları yazın da yoğun ilgi görüyor Yeşilhisar'da 7 Milyon TL’lik Çevreci Sulama Kanalı Projesi Talas'ta Asfalt Yılı Hız Kesmiyor: Sayer Caddesi Yeni Yüzüyle Hizmette Çanakkale Müzesi Ziyaretçisi Talas'ın Nüfusunu Aştı Palancıoğlu, “Burada Akıcı İngilizce Konuşamayan Kalmayacak” ÇOLAKBAYRAKDAR: "KOCABURGERI YAZ BOYUNCA ERVA OKULLARINDA SÜRDÜRECEĞİZ" 7,7 Milyon Yıllık Fosiller, Büyükkılıç’ın Paleontoloji ve Fosil Müzesi Projesi’nde Ayağa Kalkacak Büyükşehir'den 8 Milyon TL’lik Engelsiz Ulaşım Hamlesi Büyükkılıç, Erciyes'e Nefes Olacak Alternatif Yol Çalışmalarını İnceledi
×