Reklamı Kapat

“İstişareyle şehri yönetmek güzel bir şey”

“İstişareyle şehri yönetmek güzel bir şey”
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Muhtarlar Toplantısı’ devam ediyor. Bu ayki kırsal mahallelerin muhtarlarıyla yapılan toplantıda konuşan Başkan Yalçın, “İstişareyle şehri yönetmek güzel bir şey.” dedi.

Eylül ayı muhtarlar toplantısı Başkan Yalçın başkanlığında Başkanlık Toplantı Salonunda düzenlendi.

“BU TOPLANTILARLA PROJELERİ GELİŞTİRİYORUZ”

Programın açılışında konuşan Başkan Yalçın, muhtarlarla yapılan toplantıların verimli geçtiğini belirterek, “Muhtarlar toplantısı, bir takım projeleri geliştirdiğimiz aynı zamanda ilçemiz, şehrimiz ve mahallemiz adına çok verimli geçen toplantılardır. Allah sizden razı olsun. İstişare ederek şehrimizi yönetmek güzel bir şey. Başka ilçelerdeki muhtarlarımızın bizim bu birlikteliğimizi konuştuğunu duyuyoruz. Allah devlete zeval vermesin. Biz, devletin imkânlarını sizlerle istişare ederek adaletli bir şekilde paylaşmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

“Bulunduğunuz mahallelerde devlet adamı olarak ilk başta sizler varsınız.” diyen Başkan Yalçın, şunları söyledi: “Sizler fedakârca çalışıyorsunuz. Muhtarlık özveri isteyen bir iş. İşler sizlerden bize doğru geliyor. İyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Eksiğimiz elbette olacaktır. Ben belediyecilikte 29’uncu yılımı çalışıyorum. Hizmet ve insanların ihtiyaçları bitmez ama yapacağız. Bir taraftan da eksikleri tamamlayacağız. Katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.”

MUHTARLARDAN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Mahallelerle ilgili istek ve görüşlerini paylaşan muhtarlar da başta Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı hakkındaki olumlu düşüncelerini dile getirerek Başkan Yalçın’a mahallelerine yapılan diğer hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Programda ayrıca artık geleneksel hale gelen doğum günü pastası kesimi de gerçekleştirildi. Bu ay içinde doğan muhtarları tebrik eden Başkan Yalçın, hayırlı uzun ömürler diledi.

PAYLAŞ
GÖNDER
Develi’nin Zile Mahallesindeki kerpiç evler ‘kerpiç sempozyumunda’ tanıtılacak Başkan Büyükkılıç: “140 milyon metreküp sera gazı salınımını engelledik” Kayseri’de 6’ncı kitap fuarı gerçekleştirilecek Hulusi Akar Bulvarı - İtfaiye Talas Grup Amirliği yolu çalışma süresince 9 saat kapalı Yahyalı’da 2’nci Yahyalı Elma Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek Büyükkılıç'tan Yaklaşık 250 Milyon TL'lik Havalimanı Yolunda İnceleme Büyükkılıç, Kapuzbaşı Şelaleleri Yolunda Sıcak Asfalt Çalışmalarını İnceledi 4 ilçeye toplamda 180 milyon 275 bin ek bütçe Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde sona yaklaşıldı “İstişareyle şehri yönetmek güzel bir şey” Yeşilhisar’da bağ ve bahçe aralarında beton kanal çalışması tamamlandı BÜSAM Şehir Akademi 2023 Güz Dönemi kayıtları başladı Büyükşehir, ‘Dijital Gençlik Merkezi’ kuruyor Engelli Araçları Bakım Onarım Ünitesi, çalışmaya devam ediyor Akkışla’nın Gömürgen Mahallesinde sıcak asfalt dökülmeye başladı Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi Kayseri Ulaşım A.Ş. Müdürü Canbulut, “Bir yolcunun bize maaliyeti 14,5 lira” Büyükşehir’den ticari araçlar için online başvuru sistemi Akkışla’ya 5,5 milyon liralık Süt İşletme Tesisi yapılacak KAYMEK Robotik Kodlama Atölyesi kayıtları başladı Talas Mevlana – Cumhuriyet Meydanı tramvay hattında sona gelindi Onarım Timi İş Başında Kocasinan Belediyesi, araç filosu için 38 yeni aracı tanıttı İncesu'da 28'inci Üzüm Festivali başladı Yahyalı Belediyesi yeni araçlarını tanıttı
×