Erciyes, ‘Artık Çekilmez Oldun Yarışması’nın 9’uncusuna Ev Sahipliği Yaptı

Erciyes, ‘Artık Çekilmez Oldun Yarışması’nın 9’uncusuna Ev Sahipliği Yaptı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve işletmesini sürdürdüğü Türkiye’nin en büyük dünyanın ise sayılı kayak merkezlerinden Erciyes’te, sevilen ve ilgi gören ‘Artık çekilmez Oldun Yarışması’nın 9’uncusu, coşkuyla gerçekleştirildi.

Kayseri’deki turizmin amiral gemisi niteliğinde olan Erciyes Kayak Merkezi, her hafta sonu bir etkinliğe ev sahipliği yaparken, bu sene 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Artık çekilmez Oldun Yarışması’ da yine her zamanki gibi renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma etkinliğinde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, “Her hafta sonu Erciyes’te farklı bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Bu farklı etkinliklerle hem insanları buraya çekmeye, buraya gelenleri de eğlendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Katılımın yoğun olduğu ve eğlencenin zirveye ulaştığı yarışma hakkında açıklamalarda bulunan Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Elcuman, “Bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiğimiz Artık Çekilmez Oldun Yarışı’nın sonuna geldik. Hep beraber eğlendik. Çok keyifli ve neşeli dakikalar geçirdik. Biraz düştüler kalktılar, devam edemediler, yarışmayı bitiremediler, diskalifiye oldular ama çok keyifli bir yarış oldu bence. Bu yarışın kaybedeni yok. Eğlenmeye gelmiştik, hepimiz de eğlendik. Son finale kalan 6 misafirimize de eşleri ile birlikte hediyeler verdik” dedi.

“Erciyes Binlerce Kişinin Uğrak Noktası Oldu”

Elcuman, Erciyes’in artık binlerce kişinin uğrak noktası olduğunu ifade ederek şunları aktardı:

“Her hafta sonu Erciyes’te farklı bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Bu farklı etkinliklerle hem insanları buraya çekmeye, buraya gelenleri de eğlendirmeye çalışıyoruz. Gelecek hafta mesela büyükelçiler yarışımız var. Çok yakında kar motoru dünya şampiyonası düzenleyeceğiz. Erciyes binlerce kişinin uğrak noktası oldu.”

“Yarışmacılarımızın Neredeyse Yarısı Şehir Dışından”

‘Artık çekilmez Oldun Yarışması’nda büyük bir coşku yaşandığını ve insanların eğlendiğini paylaşan Elcuman, “Bir şeye daha dikkat çekmek istiyorum. Yarışmacılarımızın neredeyse yarısı şehir dışından gelen yarışmacılardı. Bu bizi çok sevindiriyor. Bu tür faaliyetler devam edecek” şeklinde konuştu.

Yarışmada Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Erciyes’te 9’uncusu gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören yarışmanın birincisi Murat Aktuğ-Güneş Aktuğ çifti olurken, ikincisi Hayrettin Nergiz-Sümeyye Nergiz ve üçüncüsü ise ?Ali Öztürk-Şerife Öztürk çiftleri oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi.

PAYLAŞ
GÖNDER
Başkan Çolakbayrakdar’dan Gençlik Şölenine Davet Erciyes’in Ferahlığı, Auran’ın İmzasıyla Yeniden Yorumlandı ENGELLER DEĞİL YETENEKLER SAHNEDEYDİ Büyükkılıç'tan İncesu Marina Su Sporları Merkezi'ne "Plaj Voleybolu" Hediyesi Minik Şeflerden "Tatlı" Atölye Antikacılar Yine Talas'ta Buluşuyor Odakır: “Hizmetlerimizle konuşulmaya devam edeceğiz” Büyükkılıç, TÜRKONFED Heyetini Ağırladı Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan Anneler Günü Mesajı "Mülhem Kayseri Mutfağı" Projesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor ERÜ’de “YDYOFEST” Düzenlendi Çolakbayrakdar: “Topraklarımız Rahmetle Doydu, Hasadımız Bereketli Olsun” Büyükkılıç: "Kayseri, 2029 Dünya Spor Başkenti" Eğitim-Bir-Sen Kahramanmaraş'ta ölenler için gıyabi cenaze namazı kıldı Rektör Prof. Dr. Altun, IEEE Kulübü Öğrencileri ile Bir Araya Geldi Çolakbayrakdar, “Toprakla Büyüyen Nesiller, Güçlü Yarınlar Demektir” “Türkiye Sıfır Atık Çalıştayı” Kayseri’de ERÜ Ev Sahipliğinde Düzenlendi KAYÜ’de StartUp MYO Proje Yarışması Kapsamında “Kitle Fonlama Eğitimi” Düzenlendi MÜSİAD Ramazan Bayramı Mesajı Büyükşehir, Kabristanları Bayram Ziyaretine Hazırladı Odakır: “Esnaf kazanırsa Kayseri kazanır” Büyükkılıç'tan 'Yaşlılara Saygı Haftası' Mesajı Kayseri OSB Başkanı Yalçın’dan Ramazan Bayramı Mesajı... Talas’ta tarih okullara taşındı TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, ERÜ Öğrencileri ile İftarda Buluştu
×