Reklamı Kapat

DEVA’dan Özvatan’a atama

DEVA’dan Özvatan’a atama
DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi Kayseri İl Başkanlığı, teşkilatlanma çalışmaları kapsamında yetki belgesi vermeye devam ediyor. Parti binasında gerçekleştirilen törende İl Başkanı Metin Özkaya tarafından Özvatan’da teşkilatlanma çalışmaları başlatmak için kurucu ilçe başkanı olarak İdris Demir’e yetki belgesi takdimi yapıldı.

DEVA Partisi Kayseri İl Başkanı Metin Özkaya yetki belgesi takdimi sonrası: “DEVA ailesi tüm Türkiye’de büyüdüğü gibi Kayseri’de de günden güne büyümeye devam etmekte. Bugün ataması yapılmış ilçelerin arasına Özvatan ilçemizde katıldı. Kurucu ilçe başkanı olarak yetki alan İdris Demir’in Özvatan’da DEVA bayrağını en iyi şekilde taşıyacağına inancımız tam. Kendisi yapacağı çalışmalar ile teşkilatlanma faaliyetlerimize büyük katkılar sağlayacaktır. Yakın bir zamanda bölgeye yapmış olduğumuz ziyarette gördük ki DEVA Partisi’ne yöre halkı tarafından ilgi ve pozitif yorumlar yüksekti. Şimdi orda ki eksiği de Demir başkan ile kapatmış olup, yöre halkının DEVA ile bir araya gelmesini sağlayacağız. Ataması henüz yapılamayan ilçelerimiz ile ilgili istişarelerimiz de devam etmekte. Çıktığımız bu güzel ve memlekete deva olacak bu yolda bugün yetki belgesini alan Başkan Demir’e, DEVA ailesine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Özvatan’a kurucu ilçe başkanı olarak atanan başkan Demir ise: “DEVA Ailesi arasına katılmak benim için büyük bir gurur. İnşallah DEVA Partisi çatısı altında Özvatan’ım için ben ve teşkilatlanmada görev alacak arkadaşlarla elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan olmak üzere, Teşkilat İşleri Başkanımız Sadullah Ergin Beyefendiye, İl Başkanımız Metin Özkaya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim. Yapacağımız çalışmalar ile bölgede DEVA Partisinin bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çıktığımız bu yolda Özvatan’da kalbi DEVA için atan gönüllülerimizle en kısa sürede bir çatı altında toplanacağız. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Ayrıca İl Başkanı Özkaya, 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak DEVA Partisi Yozgat Mitingi için tüm Kayserilileri ve Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları mitinge katılmaya davet etti.

PAYLAŞ
GÖNDER
İYİ Parti Talas İlçe Başkanlığına İskender Akalın seçildi CHP’li Ünalmış'tan belediyeye tepki Saadet Partisi’nden ‘Dert Meclisi’ duvarı Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi sonuçlandı Ahmet Karagöz ve kadrosu, SP Talas ilçe yönetimini devraldı İYİ Partili Yücel: “Talas tramvay hattı bir an önce açılmalı, 80 bin nüfus mağdur olmamalı” Özhaseki: “Güvenli şehirler inşa etmenin tek yolu kentsel dönüşüm” Arıkan: “Bu anayasa perileri niçin geliyor” Bakan Yardımcısı Gürcan, Kayseri’de AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yürütme Kurulu Listesi açıklandı CHP’de Başkan Keskin, yeniden aday Yücel: Faruk Molu'nun İsmi Yaşatılmalı BBP Kayseri il başkanı Erkan Demirci oldu İYİ Parti Talas ilçe başkanı Haymana istifa etti MHP’li Özdemir’in Sorusuna Tarım Bakanı Yumaklı’dan Yanıt MHP İl Başkanı Demirezen’den 14. Olağan İl Kongresine davet Coşkun, “Kayseri’nin sorunlarını, Mecliste gündeme getirmek için özel çalışmalar yürütüyoruz” Saadet Partisi Samsun Milletvekili Karaman, “Kayseri’nin sorunlarını meclise taşıyacağız” CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’den Öğretmen ve Öğrencilere Başarı Dileği Demirezen: "12 Eylül'de Türk milliyetçilerine pranga vurulmak istenmiştir" CHP’li Özgür Özer: “Zamlara rağmen zarar artarak devam ediyor” Milletvekili Çopuroğlu, “12 Eylül darbesi bir kara lekedir” İYİ Partili Çalıksoy, “Başakpınar ve Kuruköprü’de bulunan asbestli boru sorunu çözülmelidir” CHP İl Başkanı Keskin, “Devam et derlerse aday olacağım” CHP İl Kongresine gidiyor
×