Çolakbayrakdar, İftarda Meclis Üyeleri Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

Çolakbayrakdar, İftarda Meclis Üyeleri Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi. Yapılan hizmetlerle şehrin yaşam kalitesinin arttığını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, şehrin ve Kocasinan'ın huzuru ile mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Kocasinan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mimarsinan Pidecisinde düzenlenen iftar programına, Başkan Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar'ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve aileleri katıldı. Başkan Çolakbayrakdar, iftar öncesi tüm masaları tek tek dolaşarak onlarla sohbet etti.

Kocasinan Belediyesi olarak vatandaşların refah seviyesini yükseltmek ve bölgedeki yaşam kalitesini artırmak için gece gündüz çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayında tutulan oruçların kabul olmasını dileyerek, "Rabbim, tutmuş olduğumuz oruçlarımızı inşallah makbul eylesin. Ramazan Bayramı'na ve nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin. Huzur içinde, bu cennet vatanda, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında nice bayramlar geçirmeyi nasip eylesin" dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, dünyanın farklı bölgelerinde özellikle Gazze ve Filistin'deki Müslümanların zorluklar içinde olduğunu belirterek, "Birçok coğrafyada acılar ve gözyaşları devam ediyor. Duamız, bu mübarek günlerde Rabbim, tüm Müslümanların kendi topraklarında ve kendi vatandaşlıklarında inançlarını özgürce yaşayabilmeyi nasip eylesin. Huzur içinde ibadet yapabilmek için bir vatana, bir bayrağa ve bir devlete ihtiyaç var. Eğer bir devletiniz, bir bayrağınız varsa, ezanlarınızı duyabiliyor, huzur içinde ibadetlerinizi yapabiliyorsunuz. O yüzden Rabbim, bin yıldır yaşadığımız bu cennet vatanda, nihayet kıyamete kadar, bu Anadolu topraklarında huzur içinde yaşamamızı daim eylesin. Bugün, meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizle birlikte iftar açıyoruz. Hep beraber, bu şehre ve Kocasinan’a hizmet etmekteyiz. Bu şehirde yaşayan insanların huzurunu, mutluluğunu ve yaşamını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da, bugüne kadar olduğu gibi, daha iyi hizmetler sunmak nasip olur. Allah kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.

Meclis üyeleri ise Başkan Çolakbayrakdar'a Kocasinan Belediyesi'nin ilçeye yaptığı başarılı çalışmalar ve projeler için teşekkürlerini iletti.

İftar programı, samimi sohbetlerle son buldu.

PAYLAŞ
GÖNDER
Büyükkılıç'ın Vizyon Projesi "Bilişim Akademisi" Başlıyor Büyükkılıç'tan "Ulaşım Master Planı" Zirvesi KASKİ, 13 Bin 753 Adet Izgara Temizledi Çolakbayrakdar, “Evlatlarımızın Geleceğine Işık Tutuyoruz” “Bilim ve teknolojide gençlerimizden daha zekileri yok” Büyükkılıç, Köşk Mahallesi Sakinleri ile Buluştu Talas’ın Tıpkıbasım Kur’an Sergisi’ne Ramazan Yoğunluğu ÖZDOĞAN: "RAMAZAN’DA 200 HANEYE GÜNLÜK SICAK YEMEK ULAŞTIRIYORUZ" Çolakbayrakdar, İftarda Meclis Üyeleri Ve Aileleriyle Bir Araya Geldi ‘Çanakkale Müzesi’ Gece 23.00’e Kadar Açık Büyükşehir'in Ramazan Etkinlikleri, İlahi Ziyafeti İle Başladı Yeni Çevresel Hat Hizmete Başlıyor Kırsalda Karla Mücadele Eden Büyükşehir, Yoğun Mesai Harcıyor Çolakbayrakdar, “Akademi İle 7'den 70'e Herkesin, Özellikle Ailelerin Mutluluğunu Artırıyoruz” İncesu’da işçi üretiyor, ilçe gelişiyor Kocasinan’ın Kursları, İstihdama Ve Aile Ekonomisine Katkı Sağlıyor... Büyükkılıç: "Develi'de 10 Milyon TL'lik Yatırım Yapıyoruz" Büyükşehir'den, Bal Damlayacak Büyükkılıç, Kapalı Çarşı'da Esnaf Ve Vatandaşla Buluştu Büyükşehir ile Kayseri'de Ramazan Etkinlikleri Heyecanı Akıllı Ulaşım Sistemiyle Raylı Sistemde Yeni Dönem: Gittiğin Kadar Öde Büyükkılıç: "Kayseri Gelişiyor, Güzelleşiyor" Melikgazi Belediyesi'nin Nikah Salonu Yenilendi Kocasinan, Dönüşümle Yunusemre ’Ye De Sosyal Tesis Kazandırıyor Büyükşehir'den Yeşil Enerji ile Hayvan İçme Suyu Temini Projesi
×