Çolakbayrakdar Çifti, İftar Sofrasında Şehit Ailesine Misafir Oldu

Çolakbayrakdar Çifti, İftar Sofrasında Şehit Ailesine Misafir Oldu
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve eşi Fatma Çolakbayrakdar, iftarda şehit ailesinin misafiri oldu. Şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Aziz şehitlerimiz asla unutulmayacak, şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır.” dedi.

Çolakbayrakdar çifti, Şehit Uzm. J. VII. Kad. Çvş. Mustafa Bozkurt’un ailesiyle iftar yaptı. Mithatpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Bozkurt ailesini ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, şehidin babası Mehmet Amca (72) ve annesi Nefika Teyze (67) ile yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Başkan Çolakbayrakdar, aile bireylerine sağlık, huzur ve uzun ömür temennisinde bulundu.

Şehit ve gazilere duyulan minnetin millet olmanın en temel değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Şehidimizin ruhu şâd, makamı âli olsun. Rabb’im Mehmet amcamıza ve Nefika teyzemize sağlık, huzur ve hayırlı ömürler nasip etsin. Bugün bu topraklarda huzur içinde yaşayabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimizin fedakârlıklarına borçluyuz. Bir milletin en büyük vefa borcu, şehitlerine ve gazilerine sahip çıkmak, onların emanetlerine kol kanat germektir. Şehit ailelerimiz bizim başımızın tacıdır. Her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Mehmet Amca’nın evini, sofrasını ve en önemlisi gönlünün kapısını bizlere açması bizim için büyük bir onurdur. Mevlam birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Bir kez daha ifade ediyorum ki; vatanı, milleti ve kutsal değerleri uğruna canını feda eden aziz şehitlerimiz asla unutulmayacak. Bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık, sıhhat ve hayırlı ömürler diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Mehmet Amca ise, her zaman yanlarında olduklarını hissettiren Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

PAYLAŞ
GÖNDER
Büyükkılıç’tan 15 Temmuz mesajı KGC Başkanı Kösedağ’dan 15 Temmuz mesajı Vali Çiçek’ten 15 Temmuz mesajı En Büyük Türk Bayrağı Yine Talas’ta Açılacak Başkan Mehmet Yalçın’dan 15 Temmuz Mesajı Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehitleri Doğanay ve Yiğit'i Kabri Başında Andı ERÜ’de “Sosyokültürel Açıdan 15 Temmuz ve Felsefi Okuması” Konulu Konferans Düzenlendi BAŞKAN AKAY’DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI KAYÜ Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’dan “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” Mesajı İlklerin Belediyesi Kocasinan'dan Şehrin İlk Ruhsatlı Hayvan Bakımevi BÜYÜKŞEHİR’DEN, MİMARSİNAN PARKI’NA 12 MİLYON TL’LİK MODERN DOKUNUŞ 15 Temmuz Ruhunu Sanatla Yaşatacak Anlamlı Sergi ERÜ’de "Kayseri Sıfır Atık Çalıştayı Sonuç Konferansı" Düzenlendi Ahmet Taş Parkı Ve Sosyal Tesisi Anlamlı Bir Vefa Örneği Kayseri Şehir Terminali’ne Kapsamlı Yenileme Hamlesi KAYSERİ ŞEKER'DEN VEDA VE VEFA ÖRNEĞİ Büyükkılıç ve Elitaş, Kartal Katlı Kavşağı'ndaki Çalışmaları Yerinde İnceledi KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİ 2025’İN EN İYİLERİ BELLİ OLDU Rektör Prof. Dr. Altun, Akademik ve İdari Personel ile Buluştu Büyükşehir'in Bilişim Akademisi Yaz Kampı İçin Başvurular Başladı Kayseri Şeker’de Sultan I. Alâeddin Keykubad Anıldı ERÜ Mezunları Yeniden Kampüste Bir Araya Geldi Erciyes, Ankara'da Türk Dünyası Turizm Acentelerine Tanıtıldı Vefat Eden Vali Yardımcısı Şenol Esmer İçin Valilik Önünde Tören Düzenlendi Büyükşehir İtfaiyesi'nden 1 Ayda 707 Olaya Müdahale
×