CEO Ertekin, “Toplu İş Sözleşmesi için Ekimde sendikalarımızla masaya oturacağız”

CEO Ertekin, “Toplu İş Sözleşmesi için Ekimde sendikalarımızla masaya oturacağız”
Ocak 2025’ten itibaren yürürlüğe girecek olan yeni Toplu İş Sözleşmesi için Ekim ayında sendikalarla birlikte masaya oturacaklarını sosyal medya hesabından duyuran Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, “Yapılacak anlaşmayla birlikte mesai arkadaşlarımızı mutlu edecek kararlara sendikalarımızla birlikte alacağız. Vereceğimiz ne varsa lütuf değil ancak alın terlerinin teslimi olabilir. Yılın son 4 ayında mesai arkadaşlarımızın kayıplarını telafi etmek adına önümüzdeki son 4 ayda, ay başına 2500 lira olmak üzere çekler dağıtacağız” dedi.

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, holding bünyesindeki çalışanların şartlarının iyileştirilmesi adına, 1 Ocak 2025’ten itibaren geçerli olacak yeni Toplu İş Sözleşmesi için ekim ayında sendikalarla masaya oturacaklarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Ertekin, yayınlamış olduğu paylaşımda “Kayseri’de en iyi maaşı ve ikramiyeyi biz veriyoruz. Yemek, servis, üniversitede okuyan çocuğu olanlara burs, Ramazan gıda paketleri gibi en iyi yan haklar da bizde. Hep söylediğim gibi imkânlarımız ölçüsünde mesai arkadaşlarımıza ne verebilirsek, vereceğimiz ne varsa lütuf değil ancak alın terlerinin ve haklarının gecikmiş teslimi olabilir. Bu bağlamda 31 Aralık 2024 tarihine kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olsak bile yılın son 4 ayında mesai arkadaşlarımız bir üst vergi dilimine girdikleri ve ortalama 1500-2000 lira gibi fazla vergi ödedikleri için oluşan kayıplarını telafi etmek ve bir nebze rahatlatmak için Erciyes Anadolu Holding’de çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza yönetim kurulu önerisi ve TMSF onayı ile Eylül-Ekim-Kasım-Aralık aylarında ay başına 2500 lira toplamda 10.000 lira gıda ve kırtasiye alışverişinde kullanabilecekleri çekler dağıtılacak. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

PAYLAŞ
GÖNDER
KESOB’un 13 Milyon TL’lik projesinde çalışmalar devam ediyor TMSF, Bellona Mobilya İçin Satış İhalesine Çıkıyor Kayseri OSB Otomasyon ile Sayaçları Uzaktan Okuyor MONDİHOME 2025 KOLEKSİYONU: HAYATI KEYİFE DÖNÜŞTÜRÜYOR Kayseri OSB Başkanı Yalçın: Kayseri’nin Ocak Ayı İhracatı 310 Milyon Dolar Oldu Kayseri Ticaret Odası’nda İşkur Destek Programları Tanıtıldı Enerji Sektöründe Dev Yatırım Fırsatı: RHG Enertürk Enerji ve Muradiye Elektrik Satışta! Sanayiciler Kayseri OSB Hizmetlerinden Memnun Kayseri Şeker’den Yeşilhisar’a Önemli Yatırım KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI’NDA ÇİFTÇİ EĞİTİM SEMİNERLERİ BAŞLIYOR KAYSERİ ŞEKER PANCAR BEDELİ ÖDEMELERİ TAKVİMİ YAYINLANDI Kayseri OSB Heyeti, düzenlenen Türkiye-Suriye İktisadi İşbirliği Zirvesi’ne katıldı “Ülkemizin Ekonomisinin Lokomotifi Sanayi Sektörüdür” Yalçın: Kayseri 2024’te 3 Milyar 750 Milyon Dolarlık İhracat Yaptı İstikbal, Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na Damga Vuracak! Boğazlıyan Şeker kampanya dönemi tamamlandı Kayseri OSB’de EBYS ile 2024 Yılında Sanayiciye Hizmetin Hızı ve Kalitesi Arttı Demir&Çelik Sektörünün Devleri Boyçelik ve Serko Yay’ın İhalesi Başlıyor! İstanbul’da Gümüşsuyu Havası: Halıda Kalite ve Şıklık Bir Arada! Yalçın: Kayseri 11 ayda 3,4 milyar dolarlık ihracat yaptı Yalçın: 2025 Kayseri OSB’de Temel Atma ve Açılışlar Yılı Olacak Kayseri'den Tarıma 5 Milyar TL'lik Dev Yatırım KAYSERİ ŞEKER 28. ÇİFTÇİ MECLİSİ TOPLANDI Sanayicilere Büyük Müjde YERLİ VE MİLLİ LOKOMOTİF İÇİN 3 YENİ FABRİKA
×