Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru’nda Kursiyerlerle Buluştu

Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru’nda Kursiyerlerle Buluştu
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mesleki eğitimden kültür ve sanata kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) bünyesindeki Göznuru Kurs Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

KAYMEK’in vatandaşların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sunan çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Başkan Büyükkılıç, Göznuru Kurs Merkezi’nde alanında uzman eğitmenler tarafından farklı branşlarda verilen eğitimleri yerinde gördü.

Kurs merkezindeki sınıfları tek tek gezen Başkan Büyükkılıç, özellikle yaz kursları kapsamında eğitim alan kursiyerlerle yakından ilgilendi. Kursiyerlerin öğrendiklerini uygulamalar üzerinden kontrol eden Büyükkılıç, kursiyerlerle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

Kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru çalışmaları da inceleyen Başkan Büyükkılıç, kursların yalnızca mesleki beceri kazandırmakla kalmadığını, aynı zamanda sosyal hayata katılımı güçlendiren önemli bir imkân sunduğunu ifade etti. Büyükkılıç, üretmenin ve öğrenmenin vatandaşlar açısından adeta bir sosyal terapi niteliği taşıdığını belirtti.

Göznuru Kurs Merkezi’nde eğitim alan yabancı kursiyerlerle de sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de eğitim gören öğrencilerin şehirdeki sosyal ve kültürel ortama ilişkin düşüncelerini dinledi. Erciyes Üniversitesi’nde eğitim gördüğünü belirten yabancı kursiyer, Kayseri’yi ve kurs ortamını çok sevdiğini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru Kurs Merkezi eğitmenlerine emekleri dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kursiyerler ise KAYMEK’in sunduğu eğitim imkânlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti. Kursiyerler, “Allah razı olsun hocalarımızdan ve sizlerden, çok teşekkür ederiz” sözleriyle memnuniyetlerini ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Göznuru Kurs Merkezi ziyaretinin ardından Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı birimlerini de ziyaret ederek Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Çavuş ile görüştü. Büyükkılıç, vatandaşlara her zaman güler yüz, samimiyet ve tebessümle yaklaşılması yönündeki hassasiyetini vurguladı.

Başkan Büyükkılıç, Zabıta Amirliği’ni de ziyaret ederek Zabıta Daire Başkanı Ahmet Teke ve zabıta teşkilatıyla bir araya geldi ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

PAYLAŞ
GÖNDER
Kayseri, Türkiye Kültür Yolu Festivali ile 9 Gün Boyunca Kültür ve Sanata Doyacak PANFEST 2026, ÜRETİMİN VE EMEĞİN COŞKUSUYLA SONA ERDİ KAYÜ’de “Gazze’de Üniversite Olmak” Temalı Program Gerçekleştirildi Belediyecilikte Çığır Açan Hamle: Melikgazi’nin İnsansı Robotu MEGA Zabıta'dan, Zabıta Haftası'na Özel Etkinlikler TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ANTİKA VE MÜZAYEDE FUARI TALAS'TA Büyükkılıç: “30 Ağustos, Milletimizin Bağımsızlık İradesinin Ebediyen Yaşayacağının Mührüdür” Büyükkılıç, Yüksek İrtifa’da Ulusal Basından Gazeteci ve Yazarlarla Bir Araya Geldi Talas Belediyesi'nin 8 dekarlık arazisinden 2,7 ton arpa elde edildi Büyükkılıç, KAYMEK Göznuru’nda Kursiyerlerle Buluştu KAYSERİ ŞEKER’DE PANFEST RÜZGÂRI ESECEK Emeği Değer Kazanan Çiftçilerden Başkan Çolakbayrakdar’a Dua Ve Teşekkür Başkan Büyükkılıç, Erciyes'te 12 Ay Turizm Hedefini Vurguladı 7,7 Milyon Yıllık Fosiller, Kent Konseyi ile Yerinde İncelendi Spor A.Ş. 4-6 Yaş Yaz Kur'an Kurslarında Coşkulu Kapanış Büyükşehir İtfaiyesi'nden Miniklere Yangın ve Deprem Eğitimi Kayseri Havalimanı Başmüdürlük Statüsüne Kavuştu ANADOLU’DA TEK, TÜRKİYE’DE SAYILI OLAN ‘YÜZDE 100 EKOLOJİK PAZAR’ AÇILDI.... Yüksek Hızlı Tren Projesinde İnceleme Büyükkılıç, Teknofest Gençliğiyle Buluştu Kayseri Kariyer Merkezi, temmuzda 285 vatandaşa iş kapısı açtı Büyükşehir’de lavanta hasadı başladı Erciyes’te gökyüzü tutkunları için meteor yağmuru şölen etkinliği Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ile Uğur Okulları ve Bahçeşehir Koleji Arasında Eğitim İş Birliği 700 bin TL'lik altın ve döviz sahibine teslim edildi
×