Büyükkılıç, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü

Büyükkılıç, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti 168'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda bir araya gelerek, Kayserililerin selamlarını iletti ve güçlü Türkiye için birlikte çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara temasları çerçevesinde önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Kayseri’nin yatırımlarını ve projelerini Ankara’da sıkça gündeme getiren Başkan Büyükkılıç, başkentteki temaslarına aralıksız devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara’da düzenlenen AK Parti 168'inci Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrası bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserililerin selamlarını ve dualarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Mazlumların umudu, güçlü Türkiye’nin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimiz için yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve gönülleri birleştiren hizmet yolculuğunda azimle yürümeye devam ediyoruz. Kadim şehir Kayseri’miz ve aziz milletimiz için attığımız her adım, umutla yazılan büyük bir hikâyenin parçası” diye konuştu.

Büyükkılıç ayrıca, bu kutlu yürüyüşte kardeşlik, birlik ve dirliğin daim olması temennisinde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, Ankara’da Kayseri’nin Geleceği İçin Temaslarda Bulundu

Öte yandan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da önemli temaslarda bulunarak şehre dair projeler için istişarelerde bulundu.

Büyükkılıç, AK Parti 168. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ve Yerel Yönetimler Toplantısı’na katıldıktan sonra, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Kayseri’ye dair devam eden projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Ayrıca Başkan Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile bir araya gelerek, şehri ilgilendiren projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Tüm bakanlara Kayseri’ye gösterdikleri ilgi ve destekleri için teşekkürlerini sunan Büyükkılıç, bu görüşmelerin şehrin kalkınmasına önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin ulaşım, turizm, sağlık, kültür, gastronomi ve spor gibi çeşitli alanlardaki projelerinin hızla hayata geçmesi için Ankara’daki temaslarını sürdüreceğini belirtti.

Büyükkılıç, Ankara’daki tüm temaslarının Kayseri’ye değer katacak projelerin hızla ilerlemesine imkân sağladığını belirterek, destek veren tüm yetkililere teşekkürlerini sundu.

PAYLAŞ
GÖNDER
Saadet Partisi Bünyan İlçe Kongresi Tamamlandı Erdoğan, AK Parti Kayseri 8. Olağan İl Kongresi’ne katıldı, açılışlar yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kayseri'yi Yalnız Bırakmayacağız" Büyükkılıç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılacağı Kongreye Davet CHP’li Aşkın Genç Sultan Sazlığı’nda çıkan yangın için konuştu Büyükkılıç'tan "Cumhur İttifakı" Vurgusu CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Siber Güvenlik Kanun Teklifi görüşmelerinde konuştu Büyükkılıç, Okandan ve Üzüm'ü Ağırladı Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı’ndan Vali Gökmen Çiçek’e Ziyaret AK Parti Kayseri İl Başkanı Okandan oldu CHP’li Aşkın Genç AK Parti'yi topa tuttu Altun: "Aile Hekimlerinin Sesi Duyulmalıdır" Melikgazi İlçe Başkanlığı’nda Devir Teslim Töreni Gerçekleşti Altun: “2025 yılında Zulmün Bittiği Bir Dünya İçin Dua Ediyoruz" CHP’li Aşkın Genç’ten 2024’ün hesabı Büyükkılıç, CHP'li Belediye Başkanlarıyla Yatırım Değerlendirmesi Yaptı Keskin: "Asgari Ücretteki Komik Artış, Milyonların Hayallerini Yıktı" Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, Yeniden Refah İl Başkanı Abdullah Turaç'ı Ağırladı Genç: “Özel tüketimden alınan vergi, gelirin aslan payını oluşturuyor” Büyükkılıç, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Görüştü Özdemir: “İsrail’e Karşı Angajman Kurallarımızı Acilen Belirlemeliyiz” CHP’li Genç'ten üretimi ve bulundurulması yasak olan bıçakların satışının yasaklanması için teklif Özdemir: “Kurgulanmaya çalışılan habis senaryolara karşı her daim mücadele ettik” Kalın Kayseri Basını İle Buluştu MHP kurban keserek yeni yönetimin çalışma startını verdi
×