Büyükkılıç, AK Parti 169'uncu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı

Büyükkılıç, AK Parti 169'uncu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen 169’uncu AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan ve AK Parti Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla hazırlanan klibin video gösterimi yapıldı.

169’uncu AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda partisinin il başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8’inci Olağan Kongre sürecinin, hem siyasette hem de Türkiye’nin önünde yeni kapılar açtığını zamanla daha net bir şekilde göreceklerini kaydetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önümüzdeki dönem partimiz, ittifakımız, iktidarımız ve ülkemiz açısından bir şahlanış dönemi olacaktır“ dedi.

Erdoğan, istişare ve ortak aklı siyasetinin merkezine yerleştirmiş bir kadro olduklarının da altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefatının 14'üncü seneidevriyesi dolayısıyla Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı da rahmet ile yâd etti.

AK Parti 8'inci Olağan Büyük Kongresi'nde yeniden genel başkan seçilen Erdoğan'a, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş tarafından mazbatası takdim edildi.

Başkan Büyükkılıç da toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak Türkiye için durmadan, yorulmadan büyük bir azimle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı da katıldı.

PAYLAŞ
GÖNDER
Bakan Yardımcısı Yılmaz'dan Başkan Büyükkılıç'a Ziyaret Şaban Çopuroğlu İYİ Partiye Yüklendi Öztürk: “Kayseri’de ulaşıma yapılan zam akılla açıklanamaz” Büyükkılıç'tan Bakan Kurum'a Ziyaret Genç: “TOKİ’nin konut dağılımında CHP’li ilçeler en az payı aldı” CHP’li Aşkın Genç’ten enflasyon tepkisi Genç: “İşçinin hakkı fona, vatandaşın vergisi faize, halkın emeği icra dosyalarına gidiyor” CHP’li Genç: Kredi ve kredi kartı borçları 8 ayda 12 milyar 760 milyon dolar arttı MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan Kayseri’ye Kültür Yolu Festivali Müjdesi CHP’li Aşkın Genç: 23 yıllık AKP iktidarında, özel sektörün dış borcu 287 milyar dolara dayandı Saadet Partisi Heyeti Tomarza’da Resmi Temaslar Sonrası Esnaf ve Halkla Buluştu SP Genel Başkanı Arıkan, memleketi Kayseri’de teşkilatla buluştu Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı’ndan Emekliler İçin İmza Kampanyası CHP’li Aşkın Genç: Şimşek’in ekonomi karnesi sınıfta kaldı Elitaş’tan CHP Genel Başkanı Özel’e sert cevap CHP’li Aşkın Genç’ten Torba Kanun Tepkisi CHP’li Aşkın Genç: Çiftçi Toprağa Değil, Borca Çalışıyor CHP’li Aşkın Genç: Bu Teklif Yasa Değil, İmtiyaz İnşa Ediyor Kayseri İl Başkanı Erdal Altun: Saadet Varsa Çözüm Var CHP İl Başkanı Keskin: Kayseri’de Bot Fiyatları Arttı! ALTUN: “BİZ, YÜKÜN ALTINA ELİNİ KOYAN KADROLARIZ” CHP’li Aşkın Genç: “Bu Adaletsizliği Kabul Etmiyoruz” Kazım Yücel: 19 Mayıs'ta Yedi Düvele Meydan Okundu Genç: Günde Ortalama 370 Kişi Ruhsatsız Silahla Yakalanıyor Altun: "Yaşanabilir Bir Kayseri İçin Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Ediyoruz"
×