Altun: "Vergilerle Yapılan Yolların Ücretli Hale Getirilmesi Soygun Ve Talandır"

Altun:
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, Kayseri’de uygulanması planlanan Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) hakkında sert açıklamalarda bulundu. Altun, bu uygulamanın, vatandaşların vergileriyle yapılan yolları adeta ücretli hale getirmekten ibaret olduğunu belirterek, “Bu bir hizmet değil, halkla dalga geçmektir. Aksine, bu bir soygundur, talandır!” dedi.

Altun, EDS uygulamasının gerçekte bir hizmet sunmak yerine, Kayseri halkını daha da zor durumda bırakmayı amaçladığını ifade etti. “Hizmet etmek istiyorsanız, yolları işlevine uygun, güvenli ve konforlu hale getirin. İmarlı alanları ranta kurban etmeyin, yaşam konforuna uygun projeler üretin. Vergilerimizle yapılan yollarda ücret tuzakları kurulması haksızlıktır. Zaten şehrin tüm yollarını tümsek ya da trafik ışıkları ile keşmekeş haline getirdiniz, EDS’lerde cabası oldu.” şeklinde konuştu.

 

ALTYAPI SORUNLARI VE YETERSİZ PLANLAMA

Kayseri’deki altyapı sorunlarına dikkat çeken Altun, mevcut yolların işlevsel hale getirilmesi gerektiğini, ancak bunun yerine yolların ücretli hale getirilmesinin halkın mağduriyetini artıracağını vurguladı. “Kayseri halkının vergileriyle yapılan yolları, her fırsatta adeta ücretli hale getirmek halkı zor durumda bırakmaktan başka bir şey değildir” dedi.

 

KAYSERİ HALKI İÇİN DAHA İYİ HİZMET TALEBİ

Altun, Kayseri halkının hak ettiği hizmeti almak için mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, yetkililere şu çağrıyı yaptı: “Halkın çıkarları doğrultusunda hareket edin. Kayseri halkı, hak ettiği hizmeti ve yaşam kalitesini artıracak projeleri bekliyor.”

PAYLAŞ
GÖNDER
Genç: 7 yılda etin, ekmeğin fiyatı 10 kat artarken emekli ikramiyeleri sadece 4 kat arttı Altun: "Vergilerle Yapılan Yolların Ücretli Hale Getirilmesi Soygun Ve Talandır" SP Kayseri İl Başkanı Altun'dan Necmettin Erbakan'ı Anma Mesajı Özdemir, Azerbaycan doğalgazı hakkında konuştu Büyükkılıç, AK Parti 169'uncu Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Katıldı Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun'dan Büyükşehir Belediyesi'ne Sert Tepki! CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç eleştirdi Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatından AK Parti İl Başkanlığına Ziyaret "Kadın Elinin Değdiği Projeler Anlamlı ve Önemli" Genç: Yılın başında bütçe açığı 139,3 milyar TL oldu Kayseri Barosu’ndan CHP’ye Ziyaret SP'li Altun Gazze için konuştu Keskin'den deprem eleştirisi Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 Şubat mesajı Altun: "Acılarımız Halen Tazedir" Genç: Akkışla ilçesine bir itfaiye teşkilatı kurulmalıdır Özdemir'den Somali Mesajı Genç: Argıncık mahallesi doğalgaz sorununun bir an önce giderilmesini bekliyor CHP’li Aşkın Genç'ten faiz indirimi yorumu Saadet Partisi Bünyan İlçe Kongresi Tamamlandı Erdoğan, AK Parti Kayseri 8. Olağan İl Kongresi’ne katıldı, açılışlar yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kayseri'yi Yalnız Bırakmayacağız" Büyükkılıç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katılacağı Kongreye Davet CHP’li Aşkın Genç Sultan Sazlığı’nda çıkan yangın için konuştu
×